Behandellocaties spataderen

Behandellocaties voor spataderen

In Nederland zijn er verschillende zorginstellingen die spataderen behandelen. Hieronder vind je een selectie van behandellocaties in verschillende regio’s. Je kunt de websites raadplegen om te zien welke behandelingen zij aanbieden

Treant Zorggroep

Treant is een zorggroep die de krachten bundelt van drie ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Treant biedt ziekenhuis-, verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg voor inwoners binnen de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal. De organisatie heeft een team specialisten voor de behandeling van spataderen. Lees hier meer over de spataderbehandelingen van Treant.

Spataderen - Treant Zorggroep
Spataderen - KliniekTwente

KliniekTwente

KliniekTwente is een zelfstandige kliniek, waar verschillende medisch specialisten werken buiten het ziekenhuis. Wel zijn de zorg en behandingelinen binnen KliniekTwente hetzelfde als in het ziekenhuis. De specialisten van KliniekTwente werken onder andere als dermatoloog, reumatoloog, fleboloog, verpleegkundig specialist vaatchirurgie, gynaecoloog of plastisch chirurg. In de kliniek in Oldenzaal kun je ook terecht voor spataderproblematiek. Op de website lees je meer over de spataderpoli van KliniekTwente.

Spataderen - KliniekTwente

Nij Smellinghe

Nij Smellinghe is een kleinschalig en gastvrij ziekenhuis in Drachten. Het ziekenhuis werkt nauw samen met huisartsen, thuiszorg en andere zorgverleners in de regio en heeft verschillende specialismen in huis. Nij Smellinghe levert al meer dan 15 jaar hoogwaardige spataderzorg. Daarbij worden alle moderne vormen van onderzoek en de nieuwste behandelingen toegepast. Lees meer over het spatadercentrum op de website van Nij Smellinghe.

NijSmellinghe

Adrz

Adrz is een algemeen ziekenhuis met locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. Naast afdelingen voor algemene zorg is er een grote afdeling Spoedeisende Hulp. Het Adrz beschikt over een Flebologiecentrum voor mensen met spataderproblemen. Zij bieden behandelingen op maat met moderne technieken. Download de folder op de website voor een overzicht van de oorzaken, klachten en behandelmogelijkheden van spataderen.

Behandellocatie vermelden?

Wil je jouw behandellocatie voor spataderen toevoegen op deze pagina? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.