Spataderen. Blijf er niet mee lopen

Spataderen. Blijf er niet mee lopen

Wist je dat kramp, onrustige of vermoeide benen symptomen kunnen zijn van spataderen? Gelukkig zijn behandelingen steeds minder ingrijpend. Behandelen kan bij jou in de buurt, bijvoorbeeld in het Medisch Centrum Zuyderland in Brunssum. Hier worden gespecialiseerde spataderbehandelingen aangeboden in het vaatcentrum.

Spataderen behandelen kan bij zorginstellingen door heel Nederland. Vind hier een behandellocatie dichtbij.

Behandelingen in het Zuyderland

Het vaatcentrum van het Medisch Centrum Zuyderland is één van de grootste vaatcentra van Nederland. Het Zuyderland biedt hier met een team van specialisten, innovatieve behandelmethoden voor een breed pakket aan spataderzorg. Daarnaast krijg je tijdens de eerste afspraak een echo en een behandelplan. Zo weet je direct waar je aan toe bent en hoef je enkel nog terug voor de behandeling. Hier vind je meer informatie over Medisch Centrum Zuyderland.

Spataderen behandelen kan op verschillende manieren. Welke behandeling gekozen wordt, hangt af van verschillende factoren. In het Zuyderland kan gekozen worden voor diverse behandelingen zoals compressietherapie, dichtbranden, uitschakelen of operatief verwijderen. Klik hier om meer te weten te komen over de verschillende behandelingen.

Dit zijn de meest voorkomende klachten bij spataderen

Over het algemeen geven spataderen geen klachten. Als er wel klachten optreden, is een verstoorde bloedafvoer meestal de oorzaak. Klachten die bij spataderen passen zijn kramp, onrustige of vermoeide benen.
Hier
 lees je meer over de meest voorkomende klachten bij spataderen.

Spataderen - Pijnlijke benen